Opinii

Sute de femei sărbătorite la Cumpăna de 8 Martie

Administraţia locală din Cumpăna a pregătit cu mai mult timp înainte, toate cele necesare organizării unei petreceri ce s-a întins pe mai multe zile. Ocazia? Sosirea primăverii şi implicit, Ziua Internaţională a Femeii. Doar printr-o organizare bine pusă la punct s-a putut explica ireproşabilitatea evenimentelor din cadrul festivităţilor. Acestea au fost coordonate, desigur, de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. 

Ziua de 8 Martie a închis lanţul evenimentelor care au marcat sosirea primăverii şi sărbătorirea femeii: „De 8 Martie, voi fi acasă, adică în Cumpăna, unde cu toţii suntem o mare familie, iar comuna este casa noastră! Voi fi alături de toate doamnele şi domnişoarele de 8 Martie, de ziua lor pe care o merită din plin!”, a declarat Mariana Gâju.

Un articol de Andreea PAVEL

Astfel, cu mici cu mari, doamnele din comună au sosit în locul în care avea să se desfăşoare evenimentul. Sala mare a Casei de Cultură din Cumpăna a devenit neîncăpătoare pentru toţi cei care au fost invitaţi să sărbătorească alături de cumpăneni.

Începând cu ora 13:00, la Cumpăna a început petrecerea. Într-un cadru festiv, special aranjat pentru doamne, aproximativ 250 de cumpănene au uitat pentru câteva ore de grijile de zi cu zi şi responsabilităţile familiare şi au petrecut alături de organizatori, dar nu în ultimul rând şi alături de Mariana Gâju, edilul comunei: „Pentru că sunteţi cele care, numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă este greu câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi, timpul se opreste puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu”, au fost cele dintâi cuvinte rostite de şefa adinistraţiei locale din Cumpăna, către doamnele şi domnişoarele de pretutindeni. Petrecerea a fost susţinută de o orchestră ce a asigura antrenul si buna dispoziţie, alături de dansul popular, dansul modern şi dansul sportiv.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top