Opinii

Stadionul ,,Flacăra”, dat în folosință Asociaţiei ,,Fotbal Club Săgeata” Năvodari

Primăria Năvodari sprijină în continuare sportul şi încurajează performanţa. Astfel, echipa de fotbal Săgeata Năvodari se poate baza pe sprijinul autorităților pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Mai mult, în cadrul celei mai recente şedinţe de Consiliu Local, autoritățile au aprobat contractul de finanţare din bugetul local, pentru sprijinirea Asociaţiei ,,Fotbal Club Săgeata” Năvodari. De asemenea, s-a aprobat şi darea în folosinţă, pe o perioadă de cinci ani, a terenului mic şi mare al Stadionului ,, Flacăra”, către aceeași asociaţie sportivă.
În cadrul aceleiași ședințe, Consiliul Local a aprobat cheltuieli pentru conectarea blocurilor ANL la reţeaua de energie electrică. Mai mult, malul lacului Taşaul urmează să fie inclus într-un program de ecologizare pentru care s-a depus deja un proiect.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top