Opinii

Spectacol la Ovidiu, la cea de a șasea ediție a Zilelor Orașului

Localitatea condusă de primarul George Scupra s-a îmbrăcat week-endul trecut în haine de sărbătoare, pentru a celebra cea de a cincea ediție a Zilelor Orașului. Terasele și tarabele pline cu bunătăți au fost luate cu asalt de miile de persoane care timp de două zile au participat la acest eveniment. În paralel, în aceeași locație, pe scena amplasată pe platoul Centrului Cultural, s-a desfășurat și cea de a cincea ediție a Festivalului Cântecului Popular Elena Roizen. Sărbătoarea a început sâmbătă la amiază cu acțiuni dedicate copiilor. Trupe de mici artiști veniți din întreaga Dobroge au încântat audiența, prezentând piese de teatru, cântând și dansând.

Un articol de Cristian CEALERA

Locurile de joacă special amenajate sau Dinsney Party-ul organizat pe scenă au atras ca un magnet sute de copii. Au urcat apoi pe scenă artiști populari îndrăgiți precum Sirma Granzulea, Ion Amititeloaie sau Petrică Mâțu Stoian, pentru a enumera doar câțiva dintre rapsozii care au dat recital. Seara, tinerii au dansat pe ritmurile celor de la Guess Who. Duminică, spectacolul s-a mutat pentru câteva ore pe stadionul Ovidiu, acolo unde au avut loc tradiționalele lupte tătărăști, acel kureș extrem de popular în întreaga Dobroge. Seara, pe scena din centrul orașului au cântat trupa Amicii, Ștefania Rareș, Chimie, Ionuț Galani și Mircea Cazan și mai ales Loredana și Agurinda Band, pentru ca târziu în noapte evenimentul să se încheie cu un superb foc de artificii. Revenind la Festivalul Elena Roizen, trebuie menționat faptul că la această a șasea ediție au participat nu mai puțin de 31 de interpreți provenind din întreaga țară, din zone și județe precum Tulcea, Constanța, Bistrița, Maramureș, Mehedinți, Gorj, Banat, Brașov, Moldova, Bucovina sau Oltenia. Evenimentul de la Ovidiu s-a dovedit o mare reușită iar edilul George Scupra este sigur că la următoarea ediție numărul participanților va fi mult mai mare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top