Actualitate

Spații de recreere în locul unei foste centrale termice din Mangalia

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, anunță că au început lucrările de demolare a fostei Centrale termice Nr.11 (zona Adiman), dezafectată de foarte mulți ani. În locul ei, Primăria va amenaja spații de recreere și locuri de joacă pentru copii. Centrala termică fusese dezafectată și ajunsese într-o stare avansată de degradare.

„Construcția, scoasă din funcțiune s-a transformat, de-a lungul anilor, într-un adevărat focar de infecție, din cauza unor persoane necivilizate care aruncau gunoiul peste gard, deși ghena era la câțiva metri distanță. Totodată, demolarea a fost impusă și de gradul avansat de degradare, în care se află clădirea. Cetățenii din zona respectivă au cerut în repetate rânduri să se demoleze fosta centrală și iată că, după ce am parcurs toate etapele legale, am putut demara lucrările în teren. După demolarea clădirii, vom curată și igieniza terenul, iar ulterior vom amenaja spații de recreere și locuri de joacă pentru copii. Am spus că fiecare cartier va fi prevăzut cu astfel de spații de recreere și amenajări peisagistice pentru un plus de confort urban în orașul nostru. Deja, primele zone de relaxare s-au construit în zona Bd. Callatis, Rozelor. Continuăm cu lucrările la spațiile de joacă din zona parc Diana, Balnear, Bd. Callatis, Oituz. În curând, vom demola și coșul de fum al fostului crematoriu dezafectat, din apropierea spitalului, urmând să amenajăm și aici locuri de recreere și spații de joacă. Vă voi ține la curent cu toate lucrările din teren, pe parcursul desfășurării acestora”, transmite primarul Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top