Actualitate

Trafic blocat parțial pe strada Nicolae Iorga din Constanța

Regia de apă RAJA anunță printr-un comunicat că a fost blocat parțial traficul rutier pe strada Nicolae Iorga din Constanța, pentru remedierea unei avarii.

„Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de străzile Moldovei și Ion Adam, astăzi – 28 noiembrie 2019, în intervalul orar 08.30 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului auto a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, se arată în comunicat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top