Politic

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan s-au întâlnit cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor din Constanța

În cadrul audiențelor susinute cabinetele parlamentare PSD deputatul George Vișan și senatorul Ștefan Mihu s-au întâlnit cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Constanța. 

Aceștia solicită printr-o scrisoare deschisă respingerea în Parlament a OUG 51/2019 măsură care poate asigura ca transportul elevilor să se desfășoare în condiții normale independent de dorința operatorilor de transport de a se orienta doar către profit.

Cei doi parlamentari constănțeni au precizat ca iși vor concentra toate eforturile pentru implementarea unor măsuri sociale care să asigure accesul la școlarizarea elevilor prin respectarea dreptului la educație gratuită în general și prin asigurarea decontării integrale a  costurilor de transport în special.

Pentru reducerea ratei de abandon școlar și pentru a evita procesul de decontare a cheltuielilor de transport intrajudețean, care este unul anevoios și birocratic s-a propus subvenționarea directă a cheltuielilor de navetă.

Parlamentarii social-democrați au dat asigurări  că în forul legislativ vor milita pentru aplicarea unor măsuri corecte și necesare pentru a garanta un transport facil pentru elevi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top