Politic

Senatorul Ștefan Mihu: Ludovic Orban nu vrea să respecte deciziile CCR arătând astfel disprețul liberalilor față de lege

Într-o declarație oferită jurnaliștilor de la Tomis News, senatorul constănțean Ștefan Mihu vorbește despre insistența partidului național liberal de a organiza alegeri anticipate ca fiind o situație din cauza căreia românii vor avea de suferit. Parlamentarul consideră că liberalii greșesc atunci când se gândesc că „românii îi iubesc pe ei și îi vor la guvernare”. În plus, senatorul îl acuză pe Ludovic Orban că nu vrea să respecte deciziile CCR și adoptă zeci de ordonanțe de urgență fără avizul Consiliului Legislativ arătând astfel disprețul liberalilor față de lege. 

„Acești oameni de când au venit la guvernare au în cap doar anticipatele. În nemăsurata lor inteligență, când nu se împrumută ca să îndatoreze generații de români, ne oferă această poveste a anticipatelor dintr-un singur motiv: sunt convinși că românii îi iubesc pe ei și îi vor la guvernare. Se vor da cu capul de pereți când vor vedea că lucrurile nu stau chiar așa. Din păcate, tot românii vor suferi și cu această poveste. În nebunia asta, pentru că nu am cum să o numesc altfel, vedem cum Ludovic Orban ne spune că nu vrea să respecte deciziile CCR, vedem cum adoptă zeci de ordonanțe de urgență fără avizul Consiliului Legislativ, sunt doar câteva exemple care arată disprețul acestor oameni față de lege! Este dezamăgitor și trist, dar am convingerea că vom putea repara toate aceste tâmpenii ale liberalilor”, a declarat Ștefan Mihu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top