Politic

Senatorul Ştefan Mihu anunţă întrunirea în şedinţă a comisiilor de specialitate pentru dezbaterea bugetului pe 2019

În ultimul său comunicat de presă, senatorul PSD de Constanţa, Ştefan Mihu a anunţat că membrii comisiilor de specialitate din senat s-au reunit în şedinţă pentru a dezbate Bugetul de stat pentru anul 2019.

Mai jos vă prezentăm comunicatul biroului de presă al senatorului constănţean:                                      

„Bugetul de stat pe 2019 a intrat în dezbaterea comisiilor parlamentare dupa ce deputații și senatorii au depus amendamentele formulate.

Senatorul Ștefan Mihu, vicepreședinte al Comisiei pentru buget, finanțe, activitate bancară și piața de capital a anunțat că s-au reunit în ședință comisiile de specialitate.

Întâlnirea are ca scop examinarea, avizarea și depunerea avizelor,simultan având loc dezbateri pentru întocmirea raportului de fond.Vineri este programat votul final asupra bugetului în plenul reunit al Parlamentului.”

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top