Administrație Locală

Președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu l-a felicitat pe prefectul Lucian Furdui pentru activitatea depusă pe anul 2018

Participând la ședința de prezentare a Raportului de activitate a Prefecturii Tulcea pe anul 2018, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodoresc u a ținut să-l felicite personal pe prefectul orașului, Lucian Furdui pentru activitatea depusă. Iată ce a declarat pe contul său de socializare președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu:

Am participat astăzi la ședința de prezentare a Raportului de activitate pe anul 2018 al Instituției Prefectului – Județul Tulcea, o instituție cu un volum de muncă deosebit și cu o paletă largă a problematicii gestionate. Felicitări domnului prefect Lucian Furdui și tuturor celor care fac parte din aparatul instituției, pentru munca depusă în 2018 și nu numai. Instituția Prefectului a fost de-a lungul timpului una de referință, care a funcționat cu un aparat profesionist, cu oameni de valoare, dedicați muncii lor. 
Vă mulțumesc și vă doresc să mențineți în continuare modul armonios în care colaborați cu toate instituțiile din județ, colaborare fără de care un județ nu poate merge înainte.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top