Politic

Senatorul Ștefan Mihu a obținut fondurile necesare pentru reabilitarea Cazinoului

Bugetul aprobat pentru 2019 alocă Companiei Naționale de Investiții fondurile necesare pentru lucrările de reabilitare ale Cazinoului din Constanța.

Potrivit senatorului social-democrat Ștefan Mihu, clădirea emblematică a Constanței poate fi readusă la viață.

“În calitate de reprezentant al Constanței, municipiul care găzduiește această cladire de o importantă valoare istorică și culturală, am depus toate eforturile astfel încât acest obiectiv de investiții să fie realizat. În acest sens am făcut interpelări parlamentare către Compania de Investiții și Ministerul Dezvoltarii Regionale în care am cerut măsuri urgente pentru asigurarea costurilor investiției și pentru demararea procedurilor de contractare a lucrărilor.

Edificiul simbol al orașului lăsat de ani buni în paragină și inclus într-un top rușinos al celor mai periclitate clădiri istorice din Europa va avea fondurile necesare pentru reabilitare. Este o victorie importantă și o veste îmbucurătoare ca acest monument să fie redat constănțenilor.”

1 Comment

1 Comment

  1. Virgil

    12 februarie 2019 at 16:36

    Gluma zilei în țara în care operează medici fără studii, borfașii sunt mari iubitori de patrimoniu și hoții închiriază bungalowuri prin Madagascar

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top