Politic

Senatorul Ștefan Mihu a obținut fondurile necesare pentru reabilitarea Cazinoului

Bugetul aprobat pentru 2019 alocă Companiei Naționale de Investiții fondurile necesare pentru lucrările de reabilitare ale Cazinoului din Constanța.

Potrivit senatorului social-democrat Ștefan Mihu, clădirea emblematică a Constanței poate fi readusă la viață.

“În calitate de reprezentant al Constanței, municipiul care găzduiește această cladire de o importantă valoare istorică și culturală, am depus toate eforturile astfel încât acest obiectiv de investiții să fie realizat. În acest sens am făcut interpelări parlamentare către Compania de Investiții și Ministerul Dezvoltarii Regionale în care am cerut măsuri urgente pentru asigurarea costurilor investiției și pentru demararea procedurilor de contractare a lucrărilor.

Edificiul simbol al orașului lăsat de ani buni în paragină și inclus într-un top rușinos al celor mai periclitate clădiri istorice din Europa va avea fondurile necesare pentru reabilitare. Este o victorie importantă și o veste îmbucurătoare ca acest monument să fie redat constănțenilor.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top