Politic

Senator Ștefan Mihu: Candidatul Iohannis să aibă curajul să își asume o confruntare de idei

Senatorul social-democrat constănțean Ștefan Mihu dezaprobă refuzul Președintelui Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

Unde s-a mai văzut în lumea asta ca doi finaliști la alegerile prezidențiale să nu participe la o confruntare televizată? Este în interesul democrației să avem o dezbatere și în interesul tuturor românilor să afle proiectele și viziunea celor doi candidați în cursa pentru Cotroceni.
Candidatul Iohannis să aibă curajul să își asume o confruntare de idei. Să lase la o parte aroganța și să trateze electoratul cu mai mult respect punând pe masă tot ce a făcut sau mai degrabă ce nu a făcut în acești cinci ani de mandat.
Să te întâlnești față în față doar cu votanții și simpatizanții într-un mediu organizat nu poate să denote decât lașitate și faptul că nici după 5 ani dl. Iohannis nu a înțeles să fie președintele tuturor românilor” a spus senatorul Mihu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top