Actualitate

Seawolves Bike Fest – cel mai mare festival moto-rock din Romania, la cea de a 12 a ediție

Seawolves MC România are plăcerea de a vă invita la Ediția cu numărul 12 a Seawolves Bike Fest – cel mai mare festival moto-rock din Romania – care va avea loc în weekend-ul 7-9 Iunie 2019 și se va desfășura tot pe malul marii, în Mamaia Nord, însă într-o nouă locație mult mai încăpătoare, cea mai spectaculoasă de până acum – PHOENICIA HOLIDAY RESORT.

Prietenul nostru, Cristian Hrubaru de la RockFM, este bikerul care, la fel ca în fiecare an, va prezenta cele 2 nopți cu concerte. Cele 10 trupe vor urca pe scenă începând cu ora 19.00 după cum urmează:

Vineri – Tribute Bands Night

  • Grinder (Metal Covers Band – RO)
  • Godsmack (Ziua Liberă – RO)
  • Scorpions (Zoo – RO)
  • Led Zeppelin (Melmac Riders – SRB)
  • Iron Maiden ( Iron Maidnem – HU)

Sâmbătă – Rock Bands Night

  • Melmac Riders
  • ZOB
  • Trooper
  • Compact
  • Alternosfera

Atât vineri cât și sâmbătă târziu în noapte, după show-ul dedicat adulților, vă vor ține treji până dimineață cu muzica lor la focul de tabăra de pe plaja vestitul folkist constănțean, Silviu Covaci  împreună cu tobarul de la Compact, John Micu, basistul Virgil Stoica si acompaniati la vioara de Ioana Crudu.

Asa cum este traditia festivalului, ziua de sâmbătă va debuta la ora 13.00 cu PARADA MOTO prin Mamaia si Constanta, fiind urmată de concursurile specifice.

PHOENICIA HOLIDAY RESORT oferă toate condițiile necesare desfășurării festivalului nostru după modelul cu care v-am obișnuit și chiar mai mult decat atat. Va exista parcare asfaltată pentru motoare, zona de campare la cort, terase și restaurante cu băuturi și mâncare pentru toate gusturile și buzunarele, plaja proprie a locației, zona de concerte etc. Noutatea de anul acesta este că în centrul locației se află un spectaculos parc acvatic, cu piscine fancy și spații de relaxare, care va face cu siguranță deliciul participanților!

O altă noutate este că locația dispune de multe locuri de cazare, în mai multe hoteluri de 4 și de 5 stele, cu super condiții, fiecare cameră din complex oferind o panoramă spectaculoasă!

Accesul în cadrul festivalului se va realiza pe bază de brățări care vor fi disponibile la intrarea în locație.

În speranța că am reușit să vă surprindem plăcut cu aceste noutăți, vă salutăm și vă așteptăm cu drag la cea de-a 12’a ediție a Seawolves Bike Fest, ediție care promite a fi probabil cea mai spectaculoasă de până acum!

Mai multe detalii găsiți în descrierea evenimentului de pe facebook.com accesând Seawolves Bike Fest 2019, 12th edition.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top