Actualitate

Comuna Luncavița, gazdă a celei de a opta ediții a festivalului MotoDelta, organizat de M.C. Seawolves Tulcea

Sute de motocicliști din toată țara s-au întâlnit wekendul trecut, pentru două zile de concursuri, concerte rock și folk în zona Cetățuia, aflată în pădurea dintre Luncavița și Nifon, județul Tulcea.

Cu această ocazie, primarul comunei Luncavița, Ilie Ștefan ne-a declarat : Au fost trei zile minunate la Motodelta 2019! Pentru a opta oară consecutiv, Primăria Luncavița și clubul de motociclism Seawolves Tulcea au pregătit împreună petrecerea rock a pasionaţilor se motociclete. Berea a fost din belșug, mâncarea nemaipomenită iar ambiața și muzica excelente, cu trupe bune românești. Au fost sute de persoane atât vineri, dar și sâmbătă, când audiența din timpul concertelor s-a ridicat la aproximativ o mie de persoane. Adresez mulțumiri prietenilor de la Seawolves Tulcea și tuturor celor care au venit din toate colțurile țării sau din străinătate“.

Seawolves MC Tulcea și Primăria Luncavița au invitat pasionații de motociclism și anul acesta la întrunirea moto MotoDelta Fest de la Valea Fagilor pentru a se bucura de natură, bere rece, concerte şi voie bună. Ca de obicei intrarea a fost liberă pentru motocicliști, iar ciorba pescărească de pește a fost oferită din partea gazdelor.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 9 august, începând cu ora 15:00, până pe 11 august, la ora 18:00, în Valea Fagilor, zona Cetățuia, localitatea Luncavița din județul Tulcea. Locația a fost o pădure de stejari cu poiană, pe malul unui lac natural, loc unde s-a putut găsi atât soare cât și umbră.

SONY DSC

Programul festivalului a fost următorul:

Vineri, 9 august, au urcat pe scena festivalului trupele Magica și Lupu’ cel Rău.

Sâmbătă, 10 august- Trupa Over, Omul din Sarmisegetuza, dar și ceva muzică folk/rock la foc de tabără cu Trupa Duba.

Trupa Lupu’ cel Rău s-a înfiinţat în anul 2012 şi este formată din membri cu multă experienţă muzicală: Eugen Brudaru – voce (Fortuneteller, White Walls), Bogdan Costea – chitară (Interitus Dei, Magica), Cristian Popescu – bas (Hangover) şi Theo Scrioşteanu – tobe (MT Place, Magica).

Trupa cântă un heavy-metal melodic cu accente moderne.  Până acum Lupu a bifat participări la mai multe festivaluri printre care și MotoDelta Tulcea 2016 şi 2017.

Over Band înseamna patru muzicieni experimentați, pe care i-a unit pasiunea pentru muzica bună, pe care o cântă întotdeauna cu plăcere, abordând un repertoriu vast de coveruri care acopera segmentul “pop-rock-blues”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top