Actualitate

Reamenajare locuri de joacă în Cernavodă

Lucrările ce au drept scop reamenajarea locului de joacă pentru copii de pe strada Medgidiei se apropie de final.
Jocurile pentru copii precum ansamblu de cățărare, ansamblu de joacă, balansoare pe arcuri, leagăn, rotitor cu bancă, tobogan, toate au fost montate pe platforme de tartan pentru siguranța copiilor. Aleile pietonale sunt aproape gata iar împrejmuirea din dreptul locului de joacă urmează să fie montată în perioada următoare.
Obiectivul de investiții ce se întinde pe 3832 mp va fi cu siguranță locul preferat de joacă pentru cei mici dar și locul ideal de petrecerea a timpului liber pentru toate categoriile de vârstă.
Întrucât Administrația Publică Locală are în vedere modernizarea mai multor spații de joacă din oraș pentru creșterea siguranței copiilor, în perioada ce urmează, alte 5 spații de joacă vor intra în reabilitare, respectiv:

– Parcul Tudor Vladimirescu – suprafață 1315 mp
– Parcul Mircea cel Bătrân- suprafață 866 mp
– Parcul Viorelelor – suprafață 2367 mp
– Amplasament Columbia – suprafață 1754 mp
– Loc de joaca pentru copii str. N. Titulescu – suprafață 554mp
Cele 5 spații sunt cuprinse în obiectivul de investiții „Modernizare spații verzi și locuri de joacă în orașul Cernavodă, obiectiv ce vizează o suprafață totală de 7034 mp.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top