Opinii

Se reiau lucrările la drumul Năvodari-Mamaia

Șoseaua ce leagă Năvodari de Mamaia a întâmpinat dificultăți anul trecut. Mai exact, starea necorespunzătoare în care se afla drumul la sfârșitul 2014 trecut se datora conflictului apărut între SC Enel SA și constructorul lucrării, litigiu determinat de obligația constructorului de a reloca rețelele electrice aflate pe amplasamentul drumului, rețele pentru devierea cărora, furnizorul de energie electrică solicita plata în avans a contravalorii lucrărilor urmată de obligația constructorului drumului de a executa din resurse proprii lucrarea de deviere a rețelelor electrice.

La insistențele autorităților locale s-a ajuns la o înțelegere cu firma Enel. Discuțiile dintre autorități, constructor și firma Enel au dus la o concluzie comună ce a permis reluare în grabă a lucrărilor. Drumul ce leagă Orașul Năvodari de stațiunea Mamaia va avea în primă fază două benzi de circulație pe care șoferii le vor putea utiliza înainte de terminarea proiectului. Termenul de finalizare este iunie 2015. Proiectul are o valoare de 60 de milioane de lei, iar autoritățile locale îi asigură pe locuitori că vor face tot ce este posibil ca planurile să fie duse la bun sfârșit, în timp util.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top