Actualitate

Se aşteaptă ninsori la Constanţa, RAJDP este pregătită să intervină cu 67 de utilaje

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa anunţă că este pregătită să intervină în orice moment, în contextul prognozei meteorologice. Conform Centrului meterologic regional Dobrogea, condiţiile meteo se vor înăspri şi sunt aşteptate cantităţi însemnate de precipitaţii sub formă de ploaie şi ninsoare, viscol şi intensificări ale vântului.

RAJDP anunţă, prin intermediul Directorului general ing. Gabriel-Răzvan Zagon, că cei care întâmpină neplăceri din cauza condiţiilor meteo sunt rugați să apeleze cu încredere numerele de telefon ale dispeceratului ce asigură serviciul de premanență: 0241693527 sau 0735008802.

RAJDP va interveni din cele cinci secții și trei puncte de sprijin, unde sunt gata să acționeze peste 24 de angajați, care au la dispoziție 67 de utilaje specifice. Aceștia anunță că au stocuri suficiente de materiale antiderapant și combustibil.

De altfel, în urmă cu două nopți, echipajele RAJDP au acționat pe toate drumurile județene cu 38 utilaje și au fost împrăștiate aproximativ 170 tone material antiderapant pentru a preîntâmpina apariția poleiului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top