Politic

Deputatul Șișcu a luat parte la lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii

Deputatul George Șișcu a participat în data de 26 ianuarie la lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii prezidate de P.S. VISARION, Episcopul Tulcii, în Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea.

„Cu acest prilej, mi-a revenit misiunea de a prezenta Raportul privind activitatea Sectorului Canonico-Juridic pe anul 2022.
Adunarea eparhială este organism deliberativ pentru toate problemele administrative, culturale, social-filantropice, economice şi patrimoniale ale eparhiei. Aceasta este alcătuită dintr-o treime clerici și două treimi mireni, iar mandatele pe care le îndeplinim sunt de patru ani, cu posibilitate de realegere.
Este o activitate importantă, una prin care îmi pot exprima încă o dată atașamentul față de comunitățile noastre tulcene și mă onorează încrederea cu care am fost învestit. Adunarea eparhială a Episcopiei Tulcii mi-a făcut și onoarea de a mă alege să o reprezint în cadrul Adunării Naționale Bisericești a Bisericii Ortodoxe Române, acolo unde îndeplinesc și rolul de membru al Comisiei culturale și educaționale”, a declarat George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top