Actualitate

Școala Nr.3 Năvodari va fi reconstruită cu fonduri europene

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a semnat astăzi contractul de finanțare pentru proiectul „Extindere și amenajare Școala nr. 3 Năvodari”, în valoare de 19,7 milioane lei (peste 4 milioane euro) – fonduri europene.

Este o veste extraordinară pentru orașul Năvodari. Școala nr.3 va fi reconstruită de la zero cu fonduri europene. Astăzi am semnat contractul de finanțare în valoare de 4 milioane de euro, care ne va permite să construim la Năvodari una dintre cele mai moderne și bine dotate unități de învățământ din județul Constanța. 20 de săli de clasă, 8 laboratoare, sală de sport, bibliotecă, sală de ceremonii, terenuri de sport exterioare, spații verzi, toate acestea se vor construi de la zero și vor face din Școala nr.3 din Năvodari un etalon al condițiilor în educație.”, a declarat primarul Florin Chelaru.

Primăria Orașului Năvodari va demara în perioada următoare procedura pentru scoaterea la licitație a lucrărilor de proiectare și execuție, astfel încât să înceapă cât mai repede lucrările de construire a școlii.

Valoarea totală a proiectului depășește 19,7 milioane de lei (inclusiv TVA), aproximativ 4,28 milioane euro, iar contribuția Primăriei Orașului Năvodari este de aproximativ 2% din cheltuielile eligibile.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top