Actualitate

Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu, s-a întâlnit cu reprezentanții Ligii Militarilor Profesioniști

La întâlnirea de 8 pe iulie au participat și câțiva militari răniți în timpul misiunilor din Irak și Afganistan, care au reprezentat România la jocurile olimpice Invictus de la Sidney și Toronto.

„Aceștia și-au prezentat poveștile de viață, precum și cele din timpul luptelor din Irak și Afganistan. Am rămas profund impresionat de experiențele de viață și luptă ale acestor oameni, care vor ocupa un loc deosebit în inima și mintea mea”, a transmis Țuțuianu.

Împreună cu Liga Militarilor Profesioniști, Consiliul Județean Constanța va dezvolta programe de suport, dedicate eroilor noștri militari. De asemenea, în prima ședință de consiliu președintele CJ Constanța va iniția un proiect de hotărâre pentru acordarea titlului de cetățean de onoare fiecăruia dintre cei care și-au riscat viața pentru ca România să-și onoreze obligațiile asumate în cadrul angajamentelor internaționale.„Preocuparea pentru militarii români care reprezintă cu cinste și onoare drapelul țării noastre în teatrele de operații din întreaga lume, este o constantă pentru mine”, a mai spus Horia Țuțuianu.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top