Actualitate

Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu, s-a întâlnit cu reprezentanții Ligii Militarilor Profesioniști

La întâlnirea de 8 pe iulie au participat și câțiva militari răniți în timpul misiunilor din Irak și Afganistan, care au reprezentat România la jocurile olimpice Invictus de la Sidney și Toronto.

„Aceștia și-au prezentat poveștile de viață, precum și cele din timpul luptelor din Irak și Afganistan. Am rămas profund impresionat de experiențele de viață și luptă ale acestor oameni, care vor ocupa un loc deosebit în inima și mintea mea”, a transmis Țuțuianu.

Împreună cu Liga Militarilor Profesioniști, Consiliul Județean Constanța va dezvolta programe de suport, dedicate eroilor noștri militari. De asemenea, în prima ședință de consiliu președintele CJ Constanța va iniția un proiect de hotărâre pentru acordarea titlului de cetățean de onoare fiecăruia dintre cei care și-au riscat viața pentru ca România să-și onoreze obligațiile asumate în cadrul angajamentelor internaționale.„Preocuparea pentru militarii români care reprezintă cu cinste și onoare drapelul țării noastre în teatrele de operații din întreaga lume, este o constantă pentru mine”, a mai spus Horia Țuțuianu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top