Ştiri

Scandal în Consiliul Local Medgidia. Primarul Vrabie vrea alegeri anticipate!

Noul primar al Medgidiei, Valentin Vrabie, acuză într-o postare pe Facebook mai mulţi consilieri locali că blochează actul cultural al municipiului. Acuzaţia pleacă de la faptul că la ultima şedinţă consilierii Socaciu Zuleiha – PSD, Narcis Ion – PSD, Gheorghiu Georgiana Rosemari – PNL, Păun Nicolae – ALDE, Butnaru Marian – PMM, s-au opus organizării evenimentului „Zilele municipiului Medgidia”. Din acest motiv, Primăria anunţă anularea acestui eveniment.

Ales primar independent, Valentin Vrabie nu pierde ocazia de a vorbi despre lipsa de reformare a partidelor politice:

Fac apel și pe această cale la președinții partidelor politice să-și facă o curățenie serioasă în interior și să elimine toți demagogii, frustrații și incompetenții care blochează actul administrativ. Avem nevoie stringentă de oameni de bună-credință interesați să dezvolte municipiul iar dacă reforma partidelor politice devine doar un concept învechit, voi lua măsurile care se impun.
Primarul din Medgidia merge mai departe şi îşi anunţă intenţia de a organiza un referendum în care cetăţenii din Medgidia sunt chemaţi să îşi spună părerea cu privire la „alegerea unui nou consiliu local”.

Am venit aici pentru a schimba lucrurile în bine și orice zi pierdută este în defavoarea cetățenilor. Nu voi permite ca starea degradantă în care a ajuns acest oraș să fie perpetuată și în mandatul meu!, mai spune primarul Valentin Vrabie.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top