Comisia Europeană

Iată cum arăta încă din 2011 via Nazarcea „a lui Teodosie”, anchetată acum de DNA (galerie FOTO)

După cum se ştie, Ferma Nazarcea a Arhiepiscopiei Tomisului face obiectul unei investigaţii a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Procurorii DNA s-au deplasat în urmă cu câteva zile la Nazarcea, împreună cu reprezentanţi ai APIA şi ai Arhiepiscopiei. În ultimii ani, Ferma Nazarcea, cadoul lui Adrian Năstase pentru apropiatul său Teodosie, a făcut obiectul mai multor articole de presă, ba chiar şi a unei investigaţii a Corpului de Control al Ministerului Agriculturii, la sesizarea unui fost consilier judeţean, Gabriel Mascas.

Actuala anchetă a DNA vizează, se pare, sumele plătite de APIA în ultimii ani pentru pentru Nazarcea, existând suspiciuni că situaţia din teren nu ar corespunde cu realitatea şi că Arhiepiscopia ar fi încasat bani pentru terenuri nelucrate sau aflate în paragină. Vă prezentăm câteva fotografii cu „frumoasa” vie de la Nazarcea, aflată în paragină încă din 2011 (când au fost realizate aceste fotografii, ce au ilustrat articolul cu titlul „Vicepreşedintele Partidului Poporului l-a pârât pe ÎPS Teodosie la ministrul Tabără, pentru via Nazarcea”).

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top