Opinii

Sărbătoare de pomină la Zilele localităţii Corbu

În acest weekend, comuna constănţeană Corbu a fost gazda unei sărbători organizate ca la carte, cu muzică, voie bună şi mese îmbelşugate. Localnicii, alături de primarul Marian Gălbinaşu, au petrecut de Ziua Comunei Corbu. Aşa cum i-a obişnuit, edilul le-a asigurat localnicilor toate cele necesare pentru a uita, măcar pentru o zi, de greutăţile de zi cu zi, pentru a-şi descreţi frunţile şi a se relaxa în cadrul unei petreceri perfecte. Vremea frumoasă a ţinut cu ei şi astfel, localnicii au petrecut o zi de neuitat pe plaja din Corbu.

Un articol de Andreea PAVEL

„Ziua comunei a fost organizată pe 28 mai şi petrecerea a început la 13:00 şi s-a terminat   în jur de ora 22:00. Sărbătoarea se află la a şaptea ediţie şi a devenit deja o tradiţie pentru locuitorii din Corbu. Am avut invitaţi de seamă. Printre artiştii care ne-au încântat cu prezenţa s-au numărat Irina Loghin, Gigi Dumitrele, Ion Amititeloaie, trupa de balet Juju, Laurenţiu Vlad, Vivi Petcu şi Trupa Licuricii”, a declarat primarul comunei Corbu, Marian Gălbinaşu. Microbuzele cu care cei 400-500 localnici au fost transportaţi la petrecere au fost puse la dispoziţie de primărie. Voia bună, cântecele artiştilor şi veselia au completat perfect atmosfera de sărbătoare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top