Opinii

Sală de sport la Negru Vodă

Administraţia locală din comuna Negru Vodă a demarat, în luna iulie, lucrările de amenajare a unei a unei săli de sport în localitate.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

În prezent,  aceasta este construită în proporţie de 50 %, urmând ca până la finele anului, locuitorii comunei să beneficieze de o arenă sportivă care va corespunde standardelor europene. Capacitatea sălii este de 150 de locuri şi va costa aproximativ 3,4 milioane de lei. Banii provin de la bugetul de stat printr-un program derulat de către Guvernul României. Primarul localităţii Negru Vodă, Ion Nicolin, a menţionat că valoarea investiţiei poate ajunge la aproximativ 3,5 milioane de lei, deoarece şi administraţia locală se ocupă de montarea utilităţilor în sala de sport, costul acestor investiţii ajungând la 70 de mii de lei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top