Actualitate

Rețeaua de iluminat public a comunei Corbu se va extinde

Administrația publică locală Corbu a anunțat operatorii economici interesați că pot participa la achiziția de lucrări de extindere a rețelei electrice de iluminat public, derulată în conformitate cu prevederile articolului 7, alineatul 5, din Legea 98/2016 privind achizițiile publice și ale articolului 43 din HG 395/2016 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică.

Lucrările de extindere a rețelei de iluminat public se vor executa pe strada Mării (localitatea Corbu) și în localitatea Vadu.

Operatorii economici pot trimite ofertele pe adresa primăriei până la data de 21 mai. Oferta câștigătoarea va fi comunicată pe SICAP.

În cadrul proiectului se vor executa, printre altele, montarea mai multor stâlpi electrici, montarea unor proiectoare stradale cu 12 LED-uri.

Încă din decembrie 2014, la propunerea primarului Marian Gălbinașu, Consiliul Local Corbu a aprobat înființarea Serviciului de Iluminat Public al comunei Corbu. Conform articolului 2 din HCL 130/2.12.2014 „Serviciul Public de Iluminat Public a comunei se va desfășura sub controlul, conducerea sau coordonarea administrației publice locale, în scopul asigurării iluminatului public a satelor ce intră în componența comunei Corbu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top