Opinii

Reţea de apă şi grădiniţă, cele mai noi proiecte de la Mihai Viteazu

Gospodar şi înţelept Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu, s-ar putea lăuda cu o investiţie de un milion de euro, prinsă printr-un program de finanţare cu fonduri de la Guvern. Aceasta constă într-un sistem de alimentare cu apă nou-nouţ şi absolut necesar, dat fiind faptul că reţeaua de apă care deserveşte în prezent localitatea Mihai Viteazu este veche de 40 de ani şi nu mai face faţă cererii.

Un articol de Sebastian TARCEA, Andreea PAVEL

Spre exemplu, în satul Sinoe, alimentarea cu apă se realizează prin intermediul unei reţele de puţuri de mică adâncime, drept pentru care administraţia locală caută în present finanţări pentru o posibilă schimbare şi în Sinoe.
Pe de altă parte, Gheorghe Grameni alături de echipa de bază din Primărie, au elaborat un proiect integrat prin care ar putea să acceseze bani europeni pentru construirea reţelei de canalizare şi a staţiei de epurare. În proiect mai este prins şi aproape un kilometru de drum ce urmează a fi asfaltat.
Un alt proiect foarte important, mai ales pentru copiii şi părinţii din Sinoe este grădiniţa nouă. Până în toamnă probabil că instutţia va fi gata şi astfel, micuţii vor beneficia atât de un nou loc de studiu şi recreere, cu cele mai bune condiţii, de la mobilier modern până la încălzire centrală. Tot la capitolul grădiniţe, primarul intenţionează să costruiască un imobil nou şi în Mihai Viteazu, dat fiind faptul că actuala grădiniţă este veche şi neîncăpătoare.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top