Politic

Remus Negoi: Încurajând protestele, PSD şi AUR pun în pericol vieţile a sute de mii de români

Senatorul USR-PLUS Remus Negoi a vorbit în faţa Senatului, într-o declaraţie politică, despre protestele de stradă îndreptate împotriva medicilor şi a măsurilor sanitare. Negoi consideră că PSD şi AUR sunt implicare direct în aceste manifestații, dând dovadă de lipsă de responsabilitate.

„Acest mod populist şi iresponsabil de a face politică pune în pericol sănătatea şi vieţile oamenilor.

Suntem într-o perioadă dificilă, în care tuturor ne este greu, iar respecarea regulilor poate face diferenţa între viaţă şi moarte. În aceste condiţii, este de neînţeles cum opoziţia se foloseşte de nemulţumirile oamenilor pentru a-şi construi imaginea pe suferinţa unei naţiuni, iar reprezentanţii AUR urlă în stradă lozinci lipsite de conţinut.

Pe de altă parte, niciun specialist în medicină din rândul PSD nu a luat atitudine împotriva discursurilor contra sănătății publice şi nu a contracarat accesele extremiste ale colegilor din opoziţie.

Sub nicio formă, nu vom accepta ca astfel de poziții să afecteze respectarea regulilor, pentru că sănătatea României depinde de sănătatea fiecărui român”, a declarat senatorul constănțean.

Remus Negoi a atras atenția asupra faptului că „unele partide de opoziţie apelează la manipulări pentru a pune etichete negative asupra USR PLUS”, referindu-se la imagini care au circulat în mediul on-line, în care un participant la protestul din Constanța ține în mână un steguleț USR-PLUS.

„Nu avem nicio legătură cu manifestaţiile împotriva regulilor sanitare. Astfel de manipulări s-au întâmplat şi în trecut şi orice om de bună credinţă înţelege că USR PLUS nu se implică în acţiunile împotriva restricţiior impuse de pandemie, în situaţia în care secţiile de Terapie Intensivă din spitalele suport COVID sunt pline”, a transmis senatorul Negoi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top