Opinii

Reguli noi pentru parcarea mașinilor în Comuna Agigea

Consilierii locali ai comunei Agigea au decis în ședință ordinară să adopte noi reglementări cu privire la oprirea, staționarea și parcarea vehiculelor sau autovehiculelor pe domeniul public sau privat al comunei.

Astfel, va fi sancționată ca și contravenție “oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe trotuar sau pe străzile aflate în patrimonial public al comunei Agigea”. Tot contravenție va fi considerate și circulația, oprirea sau staționarea mașinilor pe spațiile verzi, în locurile de agreement, parcuri și locuri de joacă. De asemenea, și ocuparea abuzivă a locurilor de parcare aflate în administrarea primăriei (cu abonament, contract de închiriere, rezervare) de către o altă persoană decât titularul, vă poate aduce o amendă contravențională.
Și oprirea, staționarea sau parcarea mașinilor cu o masă mai mare de 2 tone pe domeniul public sau privat al comunei Agigea (cu excepția celor destinate aprovizionării) este considerate contravenție, conform deciziei Consiliului Local. Aceeași hotărâre îi sancționează și pe cei care obstrucționează prin parcare sau staționare accesul în anumite instituții publice sau private de interes public.
Amenzile contravenționale pornesc de la 200 de lei și pot ajunge până la valoarea de 600 de lei pentru persoanele fizice, în timp ce pentru persoanele juridice se poate ajunge pănă la 1000 de lei, în funcție de contravenția săvârșită. De respectarea acestor decizii ale Consiliului Local se vor ocupa persoanele delegate de către primărie, în special reprezentanții Poliției Locale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top