Fără categorie

Situatie ploi – ora 05,00

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploi torentiale, au fost pregatite sa intervina 46 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere – 25 in municipiul Constanta si 21 în restul judetului. In municipiul Constanta, cantitatea de precipitatii cazuta a fost de aproximativ 45l/mp.
Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 33 reclamatii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizând zonele: Faleză Nord – strazile Tabla Butii si Tabacarie; Delfinariu – strada Ahile Mihail; Centrala – strazile Cuza Voda, Stefan cel Mare, Ion Voda si b-dul Ferdinand; Palas – strazile Veniamin Costache si Motilor; Poarta 6 – Strada Frigului; Coiciu – strazile Merisor, Izvor si Steagului; zona Dacia si b-dul 1 Mai.
In orasul Navodari au fost inregistrate 4 reclamatii de pe strazile Midiei, Plopilor si Soseaua Consstantei, toate vizand sistemul de canalizare stradal.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top