Actualitate

CSM Constanța: Echipa de volei feminin U17 a devenit Campioana Națională a României

Echipa de volei feminin sub 17 ani a CSM Constanța a triumfat și a devenit Campioana Națională a României.

Această realizare este cu atât mai remarcabilă având în vedere trecutul echipei, care a obținut anterior medalia de bronz în competițiile Speranțe la Târgoviște.

Ieri, 12 mai, o parte din aceste jucătoare și-au completat palmaresul cu o prețioasă medalie de aur!

Generația de jucătoare a CSM Constanța a demonstrat un talent deosebit, beneficiind de un suport antrenorial de înaltă calitate.

Chimia remarcabilă dintre ele, atât pe teren, cât și în afara acestuia, este un rezultat al efortului întregului staff, a colectivului și a sprijinului părinților lor.

Performanța echipei din Constanța a fost una constantă în cadrul Turneului Final, fără a oferi șanse adversarelor.

Chiar și înfrângerea suferită în primul meci împotriva echipei Dinamo București, într-un set decisiv, a fost rezultatul unei competiții deosebit de echilibrate.

Cu toate acestea, echipa Constanța și-a păstrat încrederea în propriile forțe, ducându-se spre victorie.

Deși în sezonul regulat nu reușise să învingă echipa Bega Timișoara, în Turneul Final, CSM Constanța a reușit să obțină o victorie categorică împotriva acesteia, marcând un impresionant 3-0.

Acest succes a fost începutul unui parcurs solid al echipei CSM Constanța, care și-a menținut prestigiul și a înregistrat victorii clare împotriva CTF Mihai I și CSM București, fără a pierde vreun set.

În ciuda înfrângerii inițiale împotriva echipei Dinamo, CSM Constanța și-a consolidat poziția până în finală, fiind considerată favorită la medalia de aur, cu condiția de a câștiga ultimul meci împotriva echipei CSȘ Bega Timișoara.

Această echipă și-a demonstrat puterea în meciul împotriva lui Dinamo, facilitând astfel victoria echipei Constanța și oprindu-le pe Dinamo București în drumul lor către titlu.

Prin evoluția lor constantă în cadrul turneului final, CSM Constanța a meritat pe deplin medaliile de aur, încheind astfel un sezon plin de efort și suspans.

Această victorie este rezultatul unei munci îndelungate și a unei încrederi continue în jucătoarele lor.

CSM Constanța, echipa campioană națională, a investit ani de zile în dezvoltarea acestei generații de jucătoare, și astăzi, munca lor este răsplătită.

Echipa medaliată cu aur are în componență următoarele jucătoare:  Toma Nicole, Ruci Alexia, Sarău Alexandra, Mostoc Amira, Negrea Cătălina, Ciocan Ana, Sofia Snitsarevich, Munteanu Selena, Radu Alexandra, Anghelescu Daria, Iftimiciuc Andreea, Știrbu Maria, Rebeca Midișan, Cucu Bianca, Iordache Eliza, antrenori Bianca Ioana Cojocaru, Doina Cojocaru, Vanesa Deșliu.

(Sursa foto – Facebook/CSM Constanța)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top