Actualitate

Răzvan Gabriel Zagon: „Politicul pune lacătul pe DJCT!”

Într-un context marcat de tensiuni politice și controverse, Răzvan Gabriel Zagon, reprezentant al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A. (DJCT), a lansat un apel ferm către clasa politică și opinia publică. Declarațiile sale reflectă îngrijorarea profundă față de impactul negativ al interferențelor politice asupra activității companiei, care gestionează rețeaua de drumuri județene din Constanța. În continuare, redăm integral declarația lui Răzvan Gabriel Zagon, care evidențiază provocările și apelul la acțiune adresat politicienilor:

„Asistăm cu stupoare la atacurile continue împotriva Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A. Politicienii și grupurile lor de interese încearcă să pună stăpânire pe compania care gestionează rețeaua de drumuri județene constănțene.

Solicităm ferm ca acțiunile denigratoare și articolele false din presă să înceteze! Nu tolerăm abateri ale angajaților noștri; orice practici nelegale sunt deferite autorităților. Angajaților DJCT le-am transmis clar printr-o scrisoare deschisă că nu facem politică în companie. Vrem să muncim, aceasta este politica noastră. Nu suntem obedienți politic, ci lucrăm pentru DRUMURI BUNE ȘI SIGURE!

Din cauza unor politicieni, activitatea noastră este obstrucționată și blocată. Divergențele lor politice duc la închiderea activității companiei!

Solicităm politicienilor să înceteze toate atacurile. Suntem peste 300 de angajați, iar mii de suflete depind de salariile noastre. Este timpul să ne lăsați să ne facem treaba!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top