Actualitate

Reabilitarea DJ 307 Deleni – Șipote a fost finalizată           

Societatea „Drumuri Județene Constanța” a mai finalizat un proiect: reabilitarea DJ 307 Deleni – Șipote. Timp de mai puțin de o lună cei 9 angajați ai societății cu cele 10 mașini și utilaje au refăcut și consolidat acest tronson de drum ce are o lungime de 6,3 km.

Astăzi execuția lucrărilor a fost verificată de conducerea Consiliului Județean Constanța și de cea a Societății „Drumuri Județene Constanța”.

„În urmă cu două săptămâni finalizam lucrările pe DJ392 – tronsonul cuprins între localitățile Independența și Dumbrăveni. Astăzi inaugurăm un nou obiectiv: reabilitarea DJ307 Șipote- Deleni. Înregistrăm progrese semnificative și am încredere în potențialul echipei Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A., care continuă să demonstreze perseverență și seriozitate. S-a lucrat neîncetat, profesionist și cu o atenție sporită, mai ales pe acele porțiuni care au necesitat lucrări speciale de consolidare. Au fost turnate peste 5.300 de tone de asfalt, acest sector de drum îmbătrânit și denivelat fiind practic refăcut și redat circulației rutiere, în cele mai bune condiții. 

Ne-am asumat un program bine structurat și prioritizat și am convingerea că se va interveni eficient pentru a acoperi întreaga rețea de drumuri județene. Cu profesionalism și implicare, orice obiectiv poate fi realizat!”, a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

      Proiectul are o valoare de 4,4 milioane de lei.

 „Este încă un proiect finalizat de compania noastră. Reabilitarea drumului a necesitat o mare atenție deoarece a trebuit să fie consolidat pe anumite porțiuni. Nu ne oprim, continuăm pentru drumuri bune și sigure”, a spus Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top