Ştiri

Pupy l-a buşit pe Valeriu Stoica!

Deputatul PD-L Mircea Iustian (poreclit din motive rămase neclare pentru unii, Pupy!) l-a primit la Constanţa pe fostul ministru al Justiţiei, Valeriu Stoica, nu cu pâine şi sare, ci cu o lovitură de toată frumuseţea fix în fundul maşinii. Sâmbătă, 4 octombrie a.c., Iustian a sosit la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru prezentarea ofertei de guvernare a democrat-liberalilor într-o maşină de teren Audi Q7. Deputatul a coborât de pe bancheta din spate, întrucât se cunoaşte faptul că nu e nici pe departe un maestru al volanului.

După câteva minute, şi-a făcut apariţia Valeriu Stoica. Maşina acestuia nu putea intra în parcare din cauza unui Logan ce aparţine PD-L Constanţa. Cum şoferul acestei maşini era plecat, Pupy a vrut să se facă remarcat de şeful de la Bucureşti, s-a urcat în grabă la volanul Loganului şi a plecat în trombă… în marşarier. Rezultatul: maşina cu care a venit Stoica a fost şifonată. După expresia feţei, dacă s-ar fi aflat în altă conjuctură, Stoica i-ar fi trântit vreo două şoferului de ocazie.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top