Politic

PSD Constanța îl acuză pe Iohannis că se folosește de tragedia din Ialomița pentru a-și face campanie electorală

„După repetate încălcări grave ale Constituției și sabotarea guvernării prin blocarea activității, președintele Iohannis, aflat demult în campanie electorală, calcă din nou pe cadavre. Astfel, tragicul accident din județul Ialomița este pus în mod iresponsabil pe seama Partidului Social Democrat, prin acuze cu care jignește memoria celor care și-au pierdut viața. Nu este prima oară când ușurința și inconștiența cu care reprezentantul celei mai înalte instituții a statului învrăjbește români cu români, în loc să-i unească, prin exercitarea atribuțiilor legale, care îi cer să concilieze și să unească.

PSD Constanța consideră intolerabil și incalificabil un asemenea comportament, care descalifică pe oricine folosește o adevărată tragedie în scopuri electorale, ieftine și insultătoare. Timpul rămas până la alegerile prezidențiale nu îi mai permite candidatului Iohannis să devină un om, eventual un om bun, dar chiar și așa ar face bine să se abțină”, a transmis printr-un comunicat de presă purtătorul de cuvânt al organizației județene a PSD Constanța, Radu Babuș.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top