Politic

Deputat Lucian Lungoci: Nu susțin creșterea vârstei de pensionare!

Partidul Social Democrat (PSD) a anunțat că se opune creșterii vârstei de pensionare și că va face eforturi pentru a-și convinge partenerii de coaliție de justețea acestei abordări. În plus, PSD consideră că în acest caz clasa politică trebuie să ia povara fiscală de pe umerii cetățenilor și să-i răsplătească pentru munca prestată.

„În plus, consider că orice discuție pe această temă trebuie să înceteze. Românii nu au nevoie și de alte îngrijorări!
Clasa politică nu trebuie să genereze mai multe griji cetățenilor și să nu pună o presiune și mai mare pe salariați! Obligația noastră este să luăm povara fiscală de pe umerii lor și, nu în ultimul rând, să fie răsplătiți pentru munca pe care o prestează. Acesta este proiectul PSD!
Social-democrații nu susțin creșterea vârstei de pensionare și vor face eforturile necesare ca să-i convingă și pe partenerii de coaliție de justețea acestei abordări.
Echitatea se susține doar cu politici care sunt în favoarea salariaților! Restul sunt teme false, iar cea referitoare la creșterea vârstei de pensionare trebuie să înceteze în coaliția de guvernare.
În acest moment, altele sunt prioritățile și sunt legate de sprijinirea și protejarea românilor.
Obiectiv de la care PSD nu s-a abătut nicio clipă”, a declarat Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top