Actualitate

Protocol Tulcea-Constanța pentru organizarea în comun a Zilelor Dobrogei

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreședinții Dumitru Mergeani și Petre Badea și administratorul public al județului Vasile Strat au participat joi, 14 noiembrie 2019, la Sala Mihail Kogălniceanu, la festivitatea de semnare a Protocolului dintre Instituția Prefectului Județul Tulcea și Instituția Prefectului Județul Constanța privind sărbătorirea Zilelor Dobrogei, instituții reprezentate de prefecții Lucian Furdui și Dumitru Dan Jeacă.

La eveniment au fost prezenți primarul Constantin Hogea, viceprimarii Andaluzia Luca și Petre Marinescu, deputații Mirela Furtună, Lucian Furdui și Vasile Gudu, reprezentații serviciilor ministeriale deconcentrate.

„Ca în fiecare an, ziua de 14 Noiembrie este o zi mare pentru noi, la Tulcea, unde am sărbătorit-o întotdeauna așa cum se cuvine. Văd și că și frații și prietenii noștri de la Constanța au intrat într-un pas alert, în același pas cu noi și, prin demersul de astăzi dar și prin cel avut la nivelul consiliilor județene, se realizează ceea ce era normal și trebuia să se realizeze de mult, respectiv această înfrățire în administrație. Dacă nu instituțional, cel puțin relațional noi, cei de la Tulcea împreună cu cei de la Constanța, de-a lungul timpului, ne-am susținut pentru obiective importante pentru Dobrogea și mă refer la investițiile majore privind drumul expres și podul de peste Dunăre, solicitările pentru acestea având semnătura încă de la început inclusiv din partea Consiliului Județean Constanța.

Ne interesa să avem utilități de mare infrastructură, care înseamnă un pas important pentru dezvoltarea acestei regiuni deosebite, Dobrogea.
Dobrogea este unicat și cred că poate deveni, de departe, o destinație pentru ceea ce înseamnă România în plan național cât și pentru România în plan internațional.

Mulțumim pentru invitație celor doi prefecți și mulțumim de asemenea elevilor de la Liceul de Arte George Georgescu și Ansamblului Artistic Baladele Deltei, care m-au impresionat cu ambele imnuri, al României și al Dobrogei.

Vă urez la mulți ani, urez sănătate tuturor tulcenilor și constănțenilor și să fim uniți pentru că doar în unitate putem avea rezultate deosebite pentru Dobrogea. La mulți ani, tulceni! La mulți ani, constănțeni! La mulți ani, dobrogeni!“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top