Actualitate

Proiectele continuă în comuna Ceamurlia de Jos

Dumitru Stan, viceprimarul comunei Ceamurlia de Jos, a preluat atribuțiile de primar după demisia din această funcție a lui Mihai Cârciumaru. Modificarea la vârful administrației publice locale nu blochează deloc implementarea proiectelor la nivelul comunei tulcene, ele derulându-se conform graficului de execuție.

Avem lucrări de extindere a canalizării în satul Lunca. Pregătim un proiect mai mic, în completarea proiectului principal, prin care să finalizăm lucrările la canalizare în acest sat, la toate locuințele. Aceste lucrări suplimentare se vor face din bani alocați de la bugetul local și de la Consiliul Județean Tulcea”, explică pentru „Dezvăluiri” viceprimarul Dumitru Stan.

Proiectul principal de realizare a canalizării în Lunca are termen de finalizare în luna august 2019, iar cel suplimentar, inițiat de primărie, se va derula cât mai repede, astfel încât în cel mai scurt timp canalizarea să nu mai reprezinte o problemă în această localitate pentru nici un locuitor.

Tot în satul Lunca, administrația locală are un proiect de reabilitare a școlii. „Zilele acestea semnăm contractul de finanțare. Și Căminul Cultural din acest sat este în atenția autorităților locale. Proiectul pentru reabilitarea lui este depus spre avizare”, spune edilul.

Alte două proiecte sunt pe agenda primăriei Ceamurlia de Jos: achiziționarea unui buldoexcavator și instalarea unor camere de supraveghere video pe străzile principale din Lunca și Ceamurlia (proiectul a ajuns în ultima fază, cea a achiziției).

Pe lângă aceste investiții aflate în diferite stadii de implementare, Dumitru Stan își dorește ca administrația locală să realizeze un proiect de dezvoltare a turismului în cele două sate, ambele fiind situate pe malul lacului Golovița. Exploatarea potențialului zonei, care face parte din Rezervația Biosferei Delta Dunării, poate aduce un plus de valoare zonei și o creștere a nivelului de trai pentru locuitorii comunei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top