Opinii

Proiecte amânate la Cuza Vodă

Birocraţia bat-o vina!

Proiectul care implică realizarea reţelei de canalizare din comuna Cuza Vodă a fost amânat din cauza birocraţiei. Primarul Eugen Dumitru a explicat de ce lucrările au întârziat să fie demarcate: „Lucrările nu au început până acum din cauza faptului că au fost necesare tot felul de avize şi aprobări. Am mai avut de obţinut aprobări de la Mediu şi de la Conpet, pentru că reţeaua de canalizare se învecinează, într-o zonă, cu aceste conducte.

Un articol de Andreea PAVEL

Proiectantul, managerul de proiect şi şeful de şantier vor avea o ultimă întâlnire şi sper ca săptămâna viitoare să înceapă lucrările”, a declarat edilul localităţii pentru presa constănţeană. Cu toate acestea, datorită precauţiei şi dezvoltatului simţ organizatoric de care a dat dovadă, Eugen Dumitru este “în grafic”, în ciuda întârzierilor inopinate.
O altă problemă pe care primarul s-a gândit să o rezolve cerând ajutorul Consiliului Judeţean Constanţa, este finalizarea grădiniţei, pentru ca micuţii să poate studia din această toamnă într-o instituţie nou-nouţă. Ministerul Educaţiei s-a înecat la fel ca ţiganul, la mal, dat fiind faptul că lucrările au fost suspendate exact aproape de final. Mai precis, tot ce mai lipsea erau împrejmuirea grădiniţei şi amenajarea curţii interioare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top