Opinii

Creşterea TVA-ului a amânat proiectele în Deleni

Iată că şi administraţia locală din comuna Deleni, condusă de primarul Marian Dan, a reuşit, în ciuda crizei financiare care se resimte în toate instituţiile publice, să se apropie de final în ce priveşte proiectul de colectare selectivă a deşeurilor. Comuna Deleni s-a alăturat altor opt localităţi (oraşul Băneasa şi comunele Oltina, Lipniţa, Adamclisi, Aliman, Ion Corvin, Independenţa şi Ostrov) care au beneficiat de banii europeni pentru implementarea acestui proiect.

Un articol de Andreea PAVEL

Edilul Marian Dan a recunoscut faptul că proiectul nu a fost finalizat la data iniţială stabilită odată cu semnarea contractului de demarare a lucrărilor. Motivul? Acelaşi din cauza căruia o mulţime de alte proiecte din comunele constănţene, aşteaptă să fie şterse de praf: creşterea TVA-ului. Astfel, reprezentanţii administraţiei locale au obţinut o amânare de două luni pentru finalizarea proiectului, timp în care se vor efectua plăţile implicate de mărirea taxei. „Putem spune că proiectul de colectare selectivă a deşeurilor este la final şi urmează să dăm drumul la maşini, după ce toate pubelele cu autocolantele lipite vor ajunge în fiecare gospodărie din localităţile care fac parte din proiect”, a declarat Marian Dan pentru presa constănţeană. Până la sfârşitul anului 2009, Primăria Deleni a reuşit să achiziţioneze cinci autogunoiere şi 27.000 de pubele.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top