Opinii

Proiect extins de infrastructură la Dobromir

Comuna Dobromir va beneficia de un proiect cumulat de reabilitare a infrastructurii, menit să schimbe imaginea comunei.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Acest proiect cuprinde, printre altele, reţele de alimentare cu apă şi sisteme de canalizare în Văleni şi Lespezi, două din cele şase sate aparţinătoare comunei. Pentru localitatea Lespezi este prevăzută şi reabilitarea totală a clădirii căminului cultural, care a devenit neutilizabil datorită stării de degradare în care se află. Această lucrare va fi demarată cel târziu la sfârşitul acestei luni.

Primarul comunei Dobromir, Iusein Visel, a declarat că valoarea cumulată a proiectului este de 2,5 milioane euro, bani care vor veni din fonduri europene, iar Consiliul Judeţean Constanţa va sprijini cu 20% din sumă, pentru urgentarea demarării proiectului, urmând ca după accesarea fondurilor banii să fie returnaţi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top