Opinii

Elevii din Independenţa vor învăţa în clase noi şi vor juca tenis pe un teren cu nocturnă

În ciuda fondurilor insuficiente, administraţia locală a comunei Independenţa a reuşit să dezvolte şi să aplice o serie de proiecte care vin în sprijinul locuitorilor.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

A fost începută asfaltarea aleilor pietonale. Până în prezent au fost asfaltaţi 700 metri şi în perioada imediat următoare se va continua până la 1500 de metri. Alt proiect pe care primarul Cristea Gâscan doreşte să-l ducă la bun sfârşit este cel care se referă la reabilitarea şcolii din localitate. Proiectul are o valoare de peste 6 miliarde lei vechi, în prezent aşteptându-se certificatul de urbanism pentru demararea lucrărilor. Şcoala va avea şi trei clase noi, pentru ca elevii să-şi desfăşoare activităţile într-o unitate de învăţământ mai spaţioasă. Edilul localităţii aşteaptă un sprijin din partea Consiliului Judeţean Constanţa şi Ministerului Educaţiei Cercetării şi Tineretului, unde a trimis deja adrese.

Se apropie de finalizare şi proiectul în valoare de aproximativ două miliarde lei vechi care vizează construcţia unui teren de tenis în localitate. În săptămânile care urmează vor fi aduse şi montate plasele, fileul şi instalaţia de nocturnă. Costurile acestui proiect au fost suportate de către CJC în cea mai mare parte, la care s-au adăugat bani de la bugetul primăriei localităţii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top