Opinii

Primăria Mihail Kogălniceanu vine în sprijinul familiilor de romi

Fondul Român de Dezvoltare Socială este un program naţional ce are drept scop combaterea sărăciei prin finanţare de proiecte iniţiate la nivel local.

 

Un articol de Sebstian TARCEA

 

La acest program au aderat aproximativ 120 de localităţi din ţară, iar în primă fază au fost aprobate proiecte din 57 de localităţi. Printre acestea se numără şi Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, care a elaborat prin acest program un proiect de sprijinire a romilor din localitate. Primarul Valer Iosif Mureşan a declarat ca în comună urmează să se asfalteze trei străzi pe o distanţă de 1,5 km, în zonele în care locuiesc persoane de etnie romă. El a mai adăugat că localitatea Mihail Kogălniceanu se află printre primele ale căror proiecte au fost declarate eligibile, urmând ca după apariţia Hotărârii de Guvern prin care proiectul va fi finanţat să se stabilească şi data organizării licitaţiei pentru desemnarea firmei care va contracta lucrarea. Valoarea totală a proiectului elaborat de către administraţia locală este de 135 de mii euro şi cuprinde şi alte activităţi care vin în sprijinul celor 293 de cetăţeni de etnie romă ai comunei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top