Opinii

Primarul Vrabie a reparat şoseaua ce leagă Peştera de Izvoru

La începutul săptămânii trecute, Primăria localităţii Peştera a demarat un proiect de plombare a drumului comunal 28, după ce locuitorii comunei s-au plâns de faptul că îşi strică autoturismele pe drumul ce uneşte localităţile Peştera şi Izvoru.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Acest drum are o distanţă de 7 km şi este plin de cratere în asfalt, deoarece fosta administraţie locală nu a intervenit deloc pe această zonă în ultimii patru ani. Pentru aceste reparaţii, administraţia locală a alocat din bugetul propriu suma de un miliard lei vechi, urmând ca de la începutul acestei luni circulaţia pe acest tronson să se desfăşoare în condiţii normale. Primarul Valentin Vrabie a declarat că aceasta va fi doar o soluţie de moment, pe viitor urmând să fie demarat un proiect de asfaltare ce va viza reabilitarea tuturor drumurilor din comună. Programul de pietruire a tuturor uliţelor de pământ din localitate pe o distanţă de 30 de km va fi demarat cu ajutorul Consiliului Judeţean Constanţa şi va acoperi toate cele patru sate aparţinătoare comunei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top