Opinii

Grădiniţă nouă pentru copiii din Crucea

În urma şedinţei Consiliului Local al localităţii Crucea, din data de 29 iulie, a fost aprobată construirea unei grădiniţe în comună.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Primarul Gheorghe Frigioi a declarat că acest demers era o prioritate pentru localitate, deoarece administraţia locală trebuia să improvizeze săli de curs pentru preşcolari în diverse locuri.

Terenul pe care se va construi grădiniţa se află în centrul localităţii şi are o suprafaţă de 600 mp. Unitatea de învăţământ care se doreşte a fi cu orar prelungit va avea două săli de clasă şi va fi dotată şi cu sală de mese şi dormitoare. Construcţia clădirii, care va începe în toamna acestui an, va costa Primăria aproximativ 7 miliarde lei vechi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top