Opinii

Canalizare, sistem de irigaţii şi bază sportivă la Ciobanu

Consiliul Local al comunei Ciobanu a aprobat în ultima şedinţă mai multe proiecte de dezvoltare a infrastructurii localităţii.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

Astfel a fost aprobată construirea unui sistem de canalizare în localitatea Ciobanu, precum şi proiectul care vizează plombarea drumului comunal 68, care uneşte localitatea Hârşova cu Ciobanu, pe o distanţă de 4 km. O altă iniţiativă a primarului Ioan Suciu, care a fost aprobată de Consiliul Local a fost cea referitoare la achiziţionarea a trei sisteme de irigaţii în valoare de 428 milioane lei vechi, care vor putea fi folosite şi de către cetăţenii comunei, în regim de împrumut, pentru irigarea culturilor.

Edilul a mai precizat că au fost demarate şi procedurile pentru construirea unei baze sportive în localitate, finanţate de Guvern prin Ordonanţa 7/2006, urmând ca până pe 19 august 2008 să fie trimis un dosar complet cu documentaţia referitoare la proiect.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top