Opinii

Priorităţile localităţii Fântânele, duse la bun sfârşit de primarul Gheorghe Popescu

Primarul gospodar Gheorghe Popescu, a demonstrat că ştie faptul că principalele priorităţi într-o comună sunt drumurile pietruite şi alimentarea cu apă potabilă curentă. Astfel se face că începând în urmă cu doi ani, administraţia locală din comuna Fântânele mai are puţin şi finalizează principalul proiect de infrastructură. Valoarea totală a lucrărilor se cifrează la aproximativ 22 miliarde de lei vechi, suma fiind susţinută de bugetul Guvernului, în baza OUG 577 privind pietruirea drumurilor comunale.
Cât despre a doua condiţie elementară pentru o viaţă decentă, sistemul de alimentare cu apă nu numai că este finalizat, dar în prezent administraţia se pregăteşte şi de finalizarea racordării individuale a gospodăriilor, mai mult de jumătate din comună fiind deja legată la reţea: “Vechea reţea era uzată şi asigura apă doar pentru 40% din localitate. De acum însă, apa nu va mai fi o problemă pentru locuitorii din Fântânele, localitatea având acum la dispoziţie o reţea nouă, care dispune şi de staţie de clorinare şi de tratament chimic pentru denitrificare”, a declarat primarul comunei Fântânele, Gheorghe Popescu.  Nici sistemul de canalizare nu a fost dat uitării, acesta urmând a fi pus în aplicare prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Proiectul, în valoare de 2,5 milioane de euro mai cuprinde şi reabilitarea unei părţi din drumul comunal 78, care face legătura cu localitatea Mihai Viteazu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top