Actualitate

Primarul Nicolaie Mocanu: La Greci am INTERZIS persoanelor de peste 65 de ani să iasă din casă

La inițiativa primarului Nicolaie Mocanu, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Greci (județul Tulcea) a hotărât în unanimitate, pe 23 martie, ca persoanelor de peste 65 de ani să le fie INTERZIS să iasă din casă.
“Astazi si maine dimineata facem situatia celor in varsta. Apoi verificam fiecare caz in parte pentru a sti daca are asigurata aprovizionarea cu alimente si medicamente. Cei care nu au pe nimeni vor fi aprovizionati de catre primarie. Atragem atentia ca de astăzi nu puteti circula decat cu acte in regula : adeverinte de la locul de munca si declaratie pe propria raspundere. NU SE MAI PLIMBA NIMENI. Nici cu masina, nici pe jos! Iesiti la cumparaturi odata la doua, trei zile. Nu stati pe drumuri , nu stati la povesti. Aveti dreptul doar sa mergeti la magazin sau la farmacie. Nu plecati din localitate decat in cazul de maxima urgenta: medicala sau deces in familie. Bisericile sunt inchise enoriasilor cu exceptia botez, nunta, înmormântare, unde au voie sa participe maxim opt persoane. Stim ca vine Pastele si ca bisericile ar fi pline, dar va asiguram ca preotii isi fac slujbele si se roaga pentru toata lumea. Politia are trasate sarcini de aplicare a maximului de amenda pentru cei care circula fara motiv intemeiat -asa cum scrie in ordonanta. Atentie amenzile sunt foarte mari. NU INCERCATI SMECHERII. Nu faceti decat sa ingreunati munca politiei si sa va atrageti injuraturile comunitatii. Italia a ignorat primele semne si acum au ajuns la 800 DE MORTI PE ZI. Va vom tine la curent cu toate stirile. Nu dati crezare tuturor zvonurilor. Atentie cei care aveti obiceiul sa distribuiti tot felul de informatii – puteti incasa o amenda usturatoare pentru distribuire de stiri false. Va rugam sa aveti discernamant! In rest VA ROG DIN SUFLET : STATI ACASA !!!! SA NE VEDEM SANATOSI !!!”, a transmis pe Facebook primarul din Greci, Nicu Mocanu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top