Actualitate

Limbaj de primar: „SĂ-TZI FOOT MOWRTZII MĂ-TI!!!!”

Primarul comunei Greci (județul Tulcea), Nicolaie Mocanu, a avut un grav derapaj de limbaj la dresa hoțului (neprins încă) care a șterpelit acumulatorii de la iluminatul stradal din comună.

Într-o postare pe Facebook, Mocanu și-a exprimat indignarea (legitimă, de altfel) și l-a „gratulat” pe hoț cu expresii de genul: o scamă, o vomă; nici măcar la nivelul limbricului nu se ridică!” și i-a urat „un sejur îndelungat într-o celula mică, răcoroasă și întunecată cu un coleg mare, negru și stătut pe nume Alifie” (dacă e prins) sau „să trăiască mult, singur, plin de boli și bube, în indiferența tuturor, stingându-se în mizerie” (dacă scapă).

În final, primarul din Greci i-a adresat și un mesaj hoțului: sa- tzi foot mowrtzii ma-ti!!!!

L-am întrebat pe primar dacă își susține punctul de vedere transmis pe Facebook și ne-a răspuns că acela era pe persoană fizică: „Punctul de vedere de pe FB era <pe persoană fizică>. Vezi și doza de umor amar. Dar dezamăgirea este maximă. Așteptăm derularea cercetărilor poliției.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top