Actualitate

Cursuri gratuite pentru copiii comunei Tuzla

Primăria comunei Tuzla, prin Centrul pentru Tineret „Ion Creangă” Tuzla, organizează cursuri gratuite pentru copiii din comună.

Cursurile organizate sunt de limba engleză, meșteșuguri, tradiție și reconstrucție istorică, șah, literatură, educație și orizonturi culturale.

Înscrierile la aceste cursuri se fac începând de luni, 8 martie. Părinții sau tutorii legali pot merge la Centrul pentru Tineret pentru a completa cererea de înscriere a copiilor la activitățile Centrului.

Participarea la aceste activități este gratuită.

Activitățile și programul de desfășurare :

  • Limba engleză – luni de la ora 13.30-14.30;
  • Meșteșuguri, tradiție și reconstituire istorică – marți de la ora 13.30-14.30;
  • Șah – miercuri de la ora 13.30 – 14.30;
  • Clubul de literatură, educație și orizonturi culturale – joi de la ora 13.30 – 14.30.

Reprezentanții Centrului pentru Tineret „Ion Creangă” Tuzla atrag atenția că „din cauza situației epidemiologice în care ne aflam, numărul de locuri este limitat, participarea la curs se face doar pe bază de înscriere, acordându-se prioritate copiilor ai căror părinți au domiciliul în comuna Tuzla.”

Centrul Pentru Tineret „Ion Creangă” din localitatea Tuzla, este o instituție publică ce aparține de Primăria Tuzla, compartimentul Cultură, Religie și Sport.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top