Actualitate

COVID-19: Primăria Horia îi ajută pe vârstnici

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Horia (județul Tulcea) a adoptat în cadrul şedinţei din data de 23.03.2020, Hotărârea nr. 2, având în vedere starea de urgență, care decide restricționarea unor activități publice și sprijinirea persoanelor de peste 65 de ani fără susținători.

„ART. 1 Pe perioada starii de urgenta se reduce programul angajatilor primariei comunei Horia, judetul Tulcea la 4 ore pe zi, respectiv in intervalul 8.00 – 12.00.

ART. 2 Se suspenda activitatea publicul si recomanda transmiterea solicitarilor, petitiilor si cererilor in format electronic /letric la adresa de mail [email protected], tel/fax. 0240576006 .

ART. 3 Magazinele alimentare de pe raza comunei Horia, judetul Tulcea vor functiona numai in intervalul 7.00 – 10.00 si 15.00 – 18.00.

ART. 4 Persoanele in varsta de peste 65 de ani, fara sustinatori sau alta forma de ajutor, vor primi sprijin din partea autoritatii publice locale in vederea minimalizarii expunerii lor in afara locuintelor/gospodariilor.

ART. 5 Evidenta acestora se actualizeaza si se raporteaza centrului judetetan de coordonare si conducere .

ART. 6 Slujbele religioase se oficiaza fara accesul publicului.

ART. 7 Se pot oficia botezuri, cununii , inmormantari la care pot participa maxim 8 persoane si se pot impartasi credinciosii bolnavi la domiciliul acestora sau la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica.

ART. 8. Masurile instituite vor putea fi prelungite in functie de evolutia situatiei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top