Opinii

Primarul Neicu vrea să reabiliteze şi podul ce traversează râul Casimcea

Puţuri de apă pentru localnicii din Runcu

Primăria Pantelimon pregăteşte pentru 2012 un proiect care are în vedere construirea a două puţuri de apă în satul Runcu, ce aparţine de comuna Pantelimon şi reabilitarea podului care traversează râul Casimcea. Banii necesari construirii celor două puţuri de apă vor fi asiguraţi de bugetul local. Tot în viitorul apropiat, primarul Vasile Neicu are în vedere reabilitarea podului de la Nistoreşti, care va fi extins pentru ca deschiderea acestuia să fie mai mare. Podul traversează râul Casimcea şi banii necesari pentru lucrare vor veni de la Guvern.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

Angajaţii primăriei au plecat să muncească în străinătate

În ce priveşte lista de proiecte, primarul nu are de ce să se plângă, având în vedere numeroasele investiţii pe care le-a realizat în localitatea Pantelimon. Însă, în ce priveşte personalul angajat în primărie, Vasile Neicu se află într-o situaţie critică. Din cauza tăierilor salariale, angajaţii au rămas cu salarii foarte mici. Astfel, patru dintre angajaţi au plecat şi în prezent doar patru oameni mai lucrează în primărie: casierul, care îndeplineşte şi funcţia de agent agricol, un agent social, o contabilă şi un funcţionar la serviciul de taxe şi impozite. Casierul şi agentul agricol s-au pensionat, ofiţerul de stare civilă a renunţat la postul deţinut, iar una dintre contabile a plecat în Italia, să muncească în schimbul unui salariu mult mai mare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top